Pagina's

donderdag 14 augustus 2014

Gratis Solo Start-To-Bake kit

Ben jij, net zoals ik, dol op bakken en ben je benieuwd naar enkele leuke, inspirerende recepten? Of ben je juist geen held in de keuken, maar ben je wel bereid om je verborgen kookkunsten te ontdekken? Of je nu ervaring hebt in de keuken of niet, iedereen kan het leren en oefening baart kunst. Dat is wat Solo wilt bewijzen en om mensen te overhalen om te starten met bakken, heeft het Solo Bakatelier een leuke Start-To-Bake kit ontworpen. Ik heb hem alvast aangevraagd en mocht deze kit trots in ontvangst nemen.



Een Solo Start-To-Bake kit bevat onder andere:
·         Een spaarkaart waarmee je gratis baktools kunt ontvangen door simpelweg de barcodes uit de verpakking van de door jouw aangekochte Solo-producten te knippen. Op de spaarkaart zijn vakjes voorzien waarop je de barcodes ordelijk kunt kleven. Je kunt onder andere een spatel, een cakevorm en een muffin bakvorm aanvragen. Het door jouw gekozen product wordt dan naar jouw thuisadres opgestuurd zodat je het meteen kunt uittesten!



·         Een uitgebreide verjaardagskalender met maandelijks een idee voor een leuk dessert dat bij de tijd van het jaar hoort. De volledige recepten kan je terugvinden op solo.be/bakatelier. Deze recepten zijn gemakkelijk uit te voeren en nemen niet te veel tijd in beslag. Op de site vind je trouwens ook een hele boel andere recepten terug, ook voor professionele koks. Neem daarom zeker en vast eens een kijkje.



·         Zes kaarten met daarop 12 super simpele zoete recepten die ongelooflijk lekker zijn. Het handige formaat van de kaarten maakt het erg efficiënt om tijdens het bakken de kaart neer te zetten en zo veel te spieken naar de bereidingswijze als maar nodig is. Vaak wordt er verwezen naar Soloproducten. Zo weet je precies welke ingrediënten het best binnen een bepaald Solo-recept passen.



·         Deze ingrediënten kan je met korting kopen, dankzij het bundeltje kortingsbonnen dat bij de Start-To-Bake kit inbegrepen zit. Zo hoef je bijvoorbeeld €0,50 minder aan de Solo bakboter uit te geven en ook verscheidene soorten suikers zijn verbonden aan een leuke korting. Vergeet niet om achteraf de barcodes uit te knippen en op de Solo spaarkaart te kleven! Alleen dan kan je een baktool opgestuurd krijgen.



·         Tenslotte zitten er ook nog een aantal kaarten in met talrijke tips & tricks voor een geslaagd gebak. Zelfs de meer ervaren koks onder ons kunnen er nog wat van bijleren. De nadruk ligt natuurlijk wel op het hoofpubliek, namelijk de mensen die nog niet zo veel ervaring hebben op vlak van bakken.




Dat er een hele boel handige tools inzitten is een feit. Solo heeft ook zo ontzettend veel werk gestoken in het ontwerpen van een leuke, kleurrijke lay-out, dat je al zin krijgt om je keukenshort aan te trekken door alleen maar naar de recepten te kijken. Bij familiefeestjes wordt het dessert vaak gekocht in de supermarkt of bij de bakker, maar dat is nu niet meer nodig, want niets is zo heerlijk als een zelfgemaakte taart, ovenverse koekjes, nog smeuïge brownies of een perfecte crumble. Met deze kit leer jij dit (en nog veel andere recepten) zelf te bereiden.



Ben jij ook geïnteresseerd in een handige Start-To-Bake kit? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog je eigen exemplaar aan. Dat kan je doen via http://www.solo.be/nl/desserts/start-to-bake-kit/. Het enige wat je nog moet doen is je gegevens invullen en binnen twee weken mag je je bak kit in je brievenbus verwachten. Het is bovendien helemaal gratis en voor niets, wat het allemaal nog leuker maakt! Hiermee wilt Solo nogmaals benadrukken dat er in iedereen een kok schuilt en dat iedereen kan bakken, zolang je het maar probeert. De Solo Start-To-Bake kit is daarom ook het ideale instrument om mensen aan te zetten om simpelweg de keuken te betreden en zich daar volledig te laten gaan.

Veel bakplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten